Loimaan koulumuistokysely

Loimaa Seura ry:n Koulumuseo kerää koulumuistoja Loimaan seudulta. Muistoja kerätään Loimaan seudun kouluja käsittelevään kirjaan ja Koulumuseon näyttelyihin kesäkuun 2023 loppuun saakka.

Täytä haluamasi kohdat siten kuin ne muistat. Ohjeet ovat viitteellisiä ja vain ohjaavat muistelemaan. Kaikki muistot ovat tärkeitä ja meillä kaikilla on niitä. Kiitos paljon!

 

LOMAKKEET

Seuran jäsenille lomakkeet toimitetaan jäsenkirjeen yhteydessä maaliskuussa 2023.

 

DIGILOMAKKEEN voi täyttää tästä.

 

KÄSIN TÄYTETTÄVIÄ lomakkeita on saatavilla seuran toimistosta (Ateljee Hulmi, Hulmintie 8, Loimaa, kuukauden ensimmäinen arkimaanantai kello 17-19, postiosoite PL 102, 32200 Loimaa), seuran hallituksen jäseniltä ja Loimaan kirjastoista sekä kevätkokouksessa 30.3.2023. Palautus samoihin paikkoihin.

 

KUVAT

Mikäli sinulla on kouluihin ja/tai koulunkäyntiin liittyviä kuvia, niitä ja niihin liittyviä tekstejä otetaan erittäin mielellään vastaan. Merkitse jokaiseen kuvaan nimesi ja kuvan tiedot (koulu, vuosiluku, tapahtuma, osallistujat).

 

Kuvia voi toimittaa digitoituna sähköpostilla loimaankoulumuistot@gmail.com  ja myös kirjeitse digitoitavaksi. Toimitus kuten käsin täytetty lomake (ks. yllä).

Copyright Loimaa-Seura r.y.  -  Tietosuojaseloste  -  Palvelun toteutus: JPmedia

Evästeet